На сцені “ПАДІЮНу” показали виставу “Подорож у мрію”, присвячену Марселю Марсо (ФОТО)

1 рік ago admin 0

Неймовірна та сповнена емоцій пластична вистава під назвою “Подорож у мрію” відбулась днями на головній сцені Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості “ПАДІЮН”. Присвячена вистава була генію сценічного мовчання – Марселю Марсо, – повідомляється на сайті палацу.

Вихованці студії пантоміми “Енергія мім” майстерно показали глядачам закоханість головної героїні у мистецтво пантоміми.

Завдяки перемозі у творчому конкурсі мімів, дівчина отримала нагороду – подорож у мрію – поїздку до школи пантоміми Марселя Марсо у Парижі.  У французькій столиці, героїня губить документи та запрошення, але врешті таки потрапляє на омріяний майстер-клас…

У виставі звучали прекрасні французькі композиції, актори грали довершено та граційно. Глядачі у залі на мить затамували подих….адже… “Пантоміма – це не мовчання, це розмова про те, що не можна виразити словами…”.

В Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості “ПАДІЮН” щиро дякують юним акторам та художній керівниці студії пантоміми “Енергія мім” – Марині Шайбнер, а також Маргариті Сойновій – завідувачці відділу художньо-творчої діяльності “ПАДІЮНу” і усім причетним.