Про охорону праці для представників місцевого самоврядування

2 тижні ago admin 0

Семінар щодо моніторингу стану виконання повноважень у галузі охорони праці за участі головного державного інспектора Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області, Тетяни Маргітич, та представників Верхньокоропецької сільської ради, є важливим кроком у покращенні стану безпеки та охорони праці на місцевому рівні.

Під час зустрічі обговорювалися ключові аспекти виконання завдань органами місцевого самоврядування, передбачених законодавством України, зокрема, “Про охорону праці” та “Про місцеве самоврядування”. За допомогою практичних порад фахівців Держпраці та аналізу сучасних викликів у сфері безпеки праці, учасники змогли обговорити ефективні стратегії та методи моніторингу, контролю за дотриманням норм та правил охорони праці на місцевому рівні.

 

 Така інформаційно – роз’яснювальна робота допомагає зміцнити взаєморозуміння між державними органами та місцевими установами, сприяє підвищенню кваліфікації працівників у галузі охорони праці, а також сприяє покращенню стану безпеки та здоров’я працюючих на території сільських районів. Більше інформації про охорону праці шукайте тут – https://pratsia.in.ua