Службові ордери на квартири військовим Ужгородського гарнізону, заборона у нічний час масово-розважальних заходів у закладах ресторанного господарства та сфери послуг – серед рішень виконкому міськради

2 роки ago admin 0

Службові ордери на квартири військовим Ужгородського гарнізону, заборона у нічний час масово-розважальних заходів у закладах ресторанного господарства та сфери послуг – серед рішень виконкому міськради

Члени виконкому Ужгородської міської ради на засіданні сьогодні, 14 вересня, проголосували за включення до числа службових жилих приміщень квартир, придбаних Міністерством оборони України для забезпечення житлом військовослужбовців Ужгородського гарнізону та їхніх сімей.  Проголосували також за те, щоб видати наразі 7 службових ордерів родинам військовослужбовців.

Також на засіданні заборонили в Ужгороді у нічний час – від 22:00 до 08:00 – проведення масово-розважальних заходів у закладах ресторанного господарства та сфери послуг на період дії воєнного стану.

Крім того на засіданні виконкому визнали переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті№ 11 А «вул. Володимирська – пл. Корятовича» (через вул. Загорську) акціонерне товариство «Ужгородське АТП – 12107». Із переможцем, як уже повідомлялося, укладуть угоду тільки на 1 рік – через те, що рухомий склад товариства не відповідав умовам конкурсу, визначеним виконкомом міської ради.

Також на засіданні виконкому заслухали інформацію та взяли до відома звіти про виконання цільових Програм за І півріччя 2022 року, а саме:

– Програми благоустрою та розвитку комунальної інфраструктури міста Ужгород на 2018-2022 роки;

– Програми капітального ремонту житлового фонду м. Ужгород на 2018-2022 роки;

– Програми розвитку житлового фонду соціального призначення та житлових об’єктів, які використовуються для забезпечення діяльності дитячих будинків сімейного типу у місті Ужгород на 2019-2022 роки;

– Програми виготовлення технічної документації у м. Ужгород на 2018-2022 роки;

– Програми організації та проведення суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт у місті Ужгород на 2020-2022 роки;

– Програми охорони навколишнього природного середовища на 2018-2022 роки;

– Програми фінансової підтримки комунальних підприємств міста Ужгород на 2018-2022 роки;

– Програми підготовки до продажу земельних ділянок на 2021 – 2023 роки;

– Програми підготовки до формування земельних ділянок та визначення їх

як об’єктів цивільних прав на 2020-2022 роки;

– Програми приватизації об’єктів комунальної власності на 2021 – 2023 роки;

– Програми інформатизації діяльності Ужгородської міської ради та її виконавчих органів на 2020-2022 роки;

– Програми розвитку та удосконалення цивільного захисту у м. Ужгород на 2020-2024 роки;

– Програми створення та поповнення міського матеріального резерву для запобігання виникненню і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Ужгород на 2022-2026 роки.

Місця збору твердих побутових відходів закритого типу погодили на засіданні виконкому ОСББ «Щаслива оселя над Ужем» на вул. Митній, 25г площею 8 кв. м у межах власної земельної ділянки. ОСББ повинно забезпечити належне утримання цих місць.

Також, враховуючи звернення депутатів міської ради Вікторії Тарахонич та Мирослава Горвата, погодили місця спеціалізованих майданчиків для роздільного збору сміття у місцях компактного проживання представників ромської меншини – на вул. Ужанській, 87 (площа 25 кв. м) та на вул. Малоужанській, 24 (площа 25 кв. м).

Майданчики за цими адресами встановлять за міжнародним грантовим проєктом «Внесок у стале поводження з муніципальними відходами в Ужгороді NAKOPA – E-UKR.1-20» у межах програми «Сталий муніципальний розвиток через проекти партнерствa». Департамент міської інфраструктури має розробити та затвердити паспорти місць збору твердих побутових відходів.

Крім того, на засіданні виконкому погодили розміщення в Ужгороді сирен системи «PAVIAN».

Затвердили перелік об’єктів для встановлення кінцевого обладнання системи оповіщення в Ужгороді:

– вулиця Минайська, 38/80 (гуртожиток Ужгородського інституту культури і мистецтв);

– вулиця Університетська, 14 (УжНУ);

– проспект Свободи, 2 (16-поверхівка);

– вулиця Федора Потушняка, 10 Б (Ужгородський міський територіальний центр соціального обслуговування).

Нагадаємо, систему оповіщення «PAVIAN» передало Ужгороду словацьке місто-побратим Кошице.