У медзакладах Виноградівщини та Хустщини говорили про правила експлуатації кисневих балонів і посудин під тиском

2 роки ago admin 0

У медзакладах Закарпаття тривають превентивні заходи, які проводять фахівці Управління Держпраці краю з метою запобігання виникненню аварійних ситуацій і нещасних випадків при експлуатації кисневих балонів та посудин під тиском.

Нещодавно профілактичні зустрічі з відповідальними посадовими особами лікувально-профілактичних закладів проходили на Виноградівщині і Хустщині.

Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці В’ячеслав Келемен нагадав медичним працівникам про необхідність суворого дотримання вимог законодавчих та інших нормативних актів про охорону праці, насамперед правил безпеки при експлуатації кисневих балонів та посудин, що працюють під тиском, а також створення на робочих місцях безпечних і нешкідливих умов праці.

Посадовець надав учасникам зустрічей пам’ятки з Методичними рекомендаціями щодо безпечної експлуатації кисневих балонів та систем трубопроводів з киснем.