Ювенали Закарпаття привітали школярів з Днем Знань та провели їх на перший у навчальному році урок

2 роки ago admin 0

Працівники секторів ювенальної превенції всіх територіальних відділів та відділень поліції Закарпаття влаштували для школярів та школярок вітальний сюрприз: прийшли підтримати їх перед початком навчального року та провести до школи

Підтримка, розуміння, допомога та захист кожної дитини – завжди залишаються найпершими і найбільш пріоритетними завданнями кожного поліцейського-ювенала. Особливо це стосується подій, які для діток завжди важливі, хвилюючі та особливі.  Одним із таких є свято Першого Дзвоника.

Для поліцейських Закарпаття привітання з Днем Знань та супровід до школи учнів вже стало доброю традицією.

Сьогодні, 1 вересня, у всіх куточках краю поліцейські знову долучилися до всеукраїнської акції та з самого ранку завітали до діток, щоб побажати їм успішного навчання і на знак підтримки провести до школи. Відтак від дому до школи з квітами та ранцями поліцейські на спецавтомобілях привезли маленьких учнів до навчальних закладів та провели їх до класу.

«З новими ранцями, шкільним приладдям діти хвилююче розпочинають новий етап у житті. Для нас важливо підтримати їх у цей час, додати впевненості в собі та переконати у тому, що попереду в них все буде якнайкраще», – зазначає Тетяна Варга, начальник сектору ювенальної превенції поліції Ужгорода.