Негода нанесла шкоди закарпатським лісівникам на 4 мільйони гривень

4 роки ago admin 0

Відповідно до інформації державних лісогосподарських підприємств потреба в бюджетних коштах на відновлення пошкоджених об’єктів складає близько 4 мільйони гривень. Значна частина пошкоджень лісової інфраструктури спричинена негодою має точковий та локальний характер у різних місцях лісового фонду.

Водночас, лісівники просять за рахунок державного бюджету розглянути можливість придбання дорожньо-будівельної техніки, в тому числі екскаватор марки New Holland T265B, який необхідний для відновлення та ремонту лісової дорожньої інфраструктури. Орієнтовна вартість екскаватора становить 4 мільйони гривень.

Не припиняється відновлювальні роботи по ліквідації наслідків стихійного лиха в лісовому фонді. Окрім того, лісівники Закарпаття кинули майже всі сили на допомогу місцевому населенню.

Відповідно до інформації державних лісогосподарських підприємств потреба в бюджетних коштах на відновлення пошкоджених об’єктів складає близько 4 мільйони гривень. Значна частина пошкоджень лісової інфраструктури спричинена негодою має точковий та локальний […]