Семінар з безпеки праці на Мукачівщині

2 тижні ago admin 0

 Напередодні Всесвітнього дня охорони праці, який відзначають 28 квітня, в Лікарні Святого Мартина Мукачівської міської ради відбувся семінар на тему: “Безпека праці – право та обов’язок кожного”, організований посадовцями Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

 Під час семінару учасники отримали вичерпну інформацію про їхні права та обов’язки у сфері охорони праці. Зокрема, були розглянуті питання щодо важливості дотримання норм техніки безпеки, використання необхідного захисного обладнання та профілактичних заходів для уникнення травматичних ситуацій на робочому місці.

 

 Нехтування правилами безпеки може мати серйозні наслідки для здоров’я та життя працюючих у будь-якій сфері. Тому Управління рекомендує роботодавцям та підлеглим дбати про безпеку на роботі, дотримуватися вимог і норм, вчасно повідомляти про можливі небезпечні ситуації та вдосконалювати навички з охорони праці. Нехай кожен день буде нагадуванням про те, що наше здоров’я та безпека – це найважливіші цінності.