Нарада з керівництвом Мукачівського психоневрологічного інтернату

1 тиждень ago admin 0

Головний державний інспектор Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці до Всесвітнього Дня охорони праці провів нараду з керівництвом Мукачівського психоневрологічного інтернату.

Акцентовано на проблемах, пов’язаних з дискримінацією, мобінгом та психосоціальною підтримкою працівників, адже ментальний стан впливає на якість та безпеку робочого процесу не менше за фізичний. Під час наради обговорювалися ключові аспекти створення сприятливого робочого середовища для колективу.

 

Вислухані пропозиції та зауваження керівництва інтернату стосовно покращення умов праці та забезпечення психосоціальної підтримки для підлеглих. Були обговорені конкретні заходи, спрямовані на запобігання дискримінації та мобінгу, а також на підвищення рівня психосоціальної підтримки у колективі.

 

 Після наради було прийнято ряд рішень та сформульовані рекомендації щодо подальших дій з метою забезпечення безпеки та благополуччя працівників Мукачівського психоневрологічного інтернату.

 

 Більше інформації на порталі – https://pratsia.in.ua