У Хустському районі завершують ремонт мосту, з якого два місяці тому злетів у річку Opel Corsa (ФОТО)

2 роки ago admin 0

Дорожники працюють на мосту в селі Нижній Бистрий, – повідомляє Служба автомобільних доріг у Закарпатській області й звертається до водіїв аби ті були уважні!

Ремонтні роботи ведуться на 105 км на ділянці дороги Р-21 Долина – Хуст. На лівій стороні штучної споруди дорожники проводять гідроізоляцію прогонової частини.

Наступний етап: влаштування нижнього шару покриття вирівнюючим дрібнозернистим асфальтобетоном. За ним – верхнього шару.

Після цього, зазначають у службі, встановлять бар’єрне і перильне огородження.

– Ці роботи не вдалося завершити на початку року через повномасштабне вторгення, тому проводимо їх зараз, щоб забезпечити безпечний проїзд, – пояснюють в Службі автомобільних доріг у Закарпатській області.

Наразі рух мостом здійснюється правою стороною, а відтак учасників дорожнього руху, просять звертати увагу на попереджувальні знаки❗️

Нагадуємо, 29 серпня 2022 року на автошляху між селами Березово та Нижній Бистрий Хустського району сталася ДТП. Водій Opel Corsa не впорався з керування та злетів у річку Ріка з моста, де наразі тривають ремонтні роботи. У результаті цього, водій, його дружина та донька травмувалися.

Бійці ДСНС 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст, які працювали на місці падіння машини з десятиметрової висоти, допомогли потерпілим добратися до карети екстреної медичної допомоги, а наймолодшу учасницю ДТП, 28-річну доньку довелося доправляти на ношах.