Зустріч Президента з жителями смт Воловець

6 років ago admin 0

Сьогодні, 24 травня 2018 року, прямуючи на урочисте відкриття Бескидського тунелю, Президент України Петро Олексійович Порошенко відвідав смт Воловець.  Жителі Воловця  зустріли гаранта оплесками та оваціями. Поспілкувавшись та зробивши декілька фото на згадку з Воловчанами, Петро Олексійович сів у поїзд і попрямував у напрямку станції «Бескид», де й відбудеться урочисте відкриття новозбудованого  Бескидського тунелю.

Бескидський тунель – залізничний тунель України, другий по довжині (після Лутугинського). Є частиною Львівської залізниці. Історичний тунель в одноколійному варіанті був побудований в 1886 році. У 2007 році, в зв’язку з аварійним станом тунелю, було прийнято рішення побудувати новий, двоколійний, який пройде в 22 метрах від старого.  Бескидський тунель міститься між станціями Бескид і Скотарське і входить в п’ятий пан’європейський транспортний коридор Італія – Словенія – Угорщина – Словаччина – Україна. Новий двоколійний тунель має довжину 1765 м, ширину 10,5 м, висоту 8,5 м і пролягає на максимальній глибині – 180 м від поверхні Бескидського хребта.

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Сьогодні, 24 травня 2018 року, прямуючи на урочисте відкриття Бескидського тунелю, Президент України Петро Олексійович Порошенко відвідав смт Воловець.  …