Майстер-клас: «Я буду дружнім до природи»

2 роки ago admin 0

Щороку, у третю суботу вересня, українці разом із мільйонами активістів зі 191 країни світу відзначають Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», долучаючись до Міжнародної екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій.

Головна мета даної акції полягає в об’єднанні людей заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття. А девіз цьогорічної  акції  є дуже символічним – «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!».

Про те, яким чином можна долучитись до акції у  Всесвітній день прибирання, та як стати частиною наймасштабнішої команди еко відповідальних людей тепер знають і маленькі учасники клубу «Супер діти» від БФ «Новий початок». Зустрітися з дітками працівники

Мукачівська міська бібліотека для дітей мали можливість напередодні, приєднавшись до роботи Клубу у Центрі громадськості та національних культур та організувавши майстер-клас з виготовлення листівки-обіцянки «Я буду дружнім до природи». Віримо, що хлопці та дівчатка будуть піклуватися про навколишнє середовище і його чистоту.