Вчена рада УжНУ погодила кандидатуру Івана Миронюка на посаду проректора з наукової роботи

2 роки ago admin 0

Вчена рада УжНУ розглянула атестаційні справи та погодила кандидатуру І.Миронюка на посаду проректора з наукової роботи

У понеділок, 12 вересня, завершилося засідання Вченої ради Ужгородського національного університету. На ньому, зокрема, було затверджено план роботи Вченої ради на 2022/2023 навчальний рік, розглянуто атестаційні справи, погоджено кандидатуру на посаду проректора з наукової роботи та прийнято низку інших рішень.

На початку роботи Вчена рада розглянула атестаційні справи. За її рішенням, вчене звання професора по кафедрі кримінального права та процесу здобув Андрій Андрушко, професора по кафедрі кримінального права та процесу Василь Копча, професора по кафедрі конституційно-го права та порівняльного правознавства Ігор Пирога, доцента по кафедрі загальної хірургії Василь Литвак, доцента по кафедрі кримінального права та процесу Оксана Маслюк, доцента по кафедрі аналітичної хімії Максим Фершал та доцента по кафедрі фінансів і банківської справи Ольга Чакій.

Вчена рада рекомендувала ректору УжНУ Володимиру Смоланці призначити на посаду проректора з наукової роботи доктора медичних наук, професора Івана Миронюка. Також прийняли рішення рекомендувати на призначення академічної стипендії Президента України аспіранту 2 року навчання за спеціальністю Історія та археологія Олександру Моничу.

Крім цього на засіданні розглянули питання затвердження освітніх програм та навчальних планів підготовки здобувачів вищої освіти, а також рекомендували до друку наукові видання університету.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ