Вітання з Днем хрещення Київської Русі в.о. голови РДА І. Понзеля

4 роки ago admin 0
ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ !
Сердечно вітаю вас зі світлим Днем Хрещення Київської Русі-України!
Це благословенне свято ми відзначаємо у День Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, на долю якого випало прийняти Хрещення Київської Русі.
Понад 10 століть тому князь Володимир у Києві на Дніпрі хрестив киян і свій народ. Важко переоцінити важливість та наслідки тих подій для розвитку Української держави. Саме з хрещенням Русі на наших землях починає утверджуватися істинна духовність, виникає державність, яка була однією з найбільш потужних, великих і розвинених цивілізаційних складових Європи у Х столітті.
Сьогодні це свято об’єднує нас навколо справжньої духовної радості та національної ідеї. Воно є важливим етапом очищення суспільства й поваги до вічних цінностей нашої історії.
Отже вітаючи жителів району та духовенство, бажаю щоб свято хрещення Київської Русі зцілило і об’єднало нас у великій вірі до нашого Спасителя, примножувало добробут в кожному домі, дарувало здоров’я на багато мирних і щасливих років.
З повагою,
в.о. голови РДА                                                                   Іван Понзель

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ ! Сердечно вітаю вас зі світлим Днем Хрещення Київської Русі-України! Це благословенне свято ми відзначаємо у День …