В Ужгородській районній раді відбулася 40 сесія

4 роки ago admin 0

Сьогодні, 17 липня, в Ужгородській районній раді відбулося засідання 40 сесії. Головував на засіданні голова районної ради Руслан Чорнак.

Серед присутніх – голова райдержадміністрації Вячеслав Дворський, депутат Закарпатської обласної Ільдіко Орос, керівники правоохоронних органів, керівники структурних підрозділів РДА та інші.
Передувало сесії засідання Президії районної ради, яка погодила остаточний порядок денний. Тож загалом, за рекомендацією профільних комісій, які засідали впродовж тижня, а також Президії, до порядку денного включено 29 питань.
Також сьогодні лави народніх обранців районної ради поповнилися ще одним депутатом: після прийняття Присяги до своїх повноважень приступив депутат Попадинець Михайло Михайлович. Тож від сьогодні, депутатський корпус районної ради у повному складі – 36 депутатів.
Після вшанування хвилиною мовчання загиблих учасників ООС на Сході України депутати перейшли до розгляду та прийняття рішень порядку денного сесії.
Так, прийнято рішення по створенню та реорганізації, а також створенню філій 6 опорних закладів середньої освіти, затверджено проекти землеустрою щодо встановлення (зміни меж) населених пунктів села Ратівці, Сюрте та Пацканьово, прийнято ряд нових та внесено зміни до вже діючих районних Програм, а також фінансових планів Ужгородського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги та районної лікарні. крім того, затверджено договір між Ужгородською районною радою, Ужгородською райдержадміністрацією та Баранинською сільською радою про передачу коштів іншої субвенції.
На завершення, депутати прийняли рішення про внесення змін до районного бюджету, чим затвердили зміни до обсягу доходів та видатків районного, видатків районного бюджету за головними розпорядниками коштів (у межах змін доходів, загального обсягу видатків районного бюджету), дефіциту за загальним фондом районного бюджету, тощо.
Незважаючи на кількість питань порядку денного, депутати районної ради вкотре продемонстрували свою злагоджену роботу при прийнятті рішень. Усі питання порядку денного підтримані одноголосно.