Христос Рождається! Славімо його!

4 роки ago admin 0

Христос Рождається! Славімо його! Православні всього світу святкують Різдво. Різдвяні дні – час благодійності і милосердя, щирої уваги до тих, хто потребує нашої допомоги й опіки.

Сьогодні й завжди ми повинні пам’ятати, що на цій Землі Господь нам дав місію і кожен повинен робити добрі справи і молитися за всіх – своїх рідних дорогих серцю людей, чиї імена носите в серці, друзів, знайомих, кривдників, тих, хто пішов від нас і всіх людей та нашу Батьківщину!

Хай волхви і Господь принесуть у Ваші домівки радість, мир, наповнять серця щастям і світлом, благополуччя Вам та здоров’я.

Хай ліс росте на Благо людям!

З повагою, начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга!

Вітання з Різдвом Христовим Валерій Мурга!Христос Рождається! Славімо його! Православні всього світу святкують Різдво. Різдвяні дні – час благодійності і милосердя, щирої уваги до тих, хто потребує нашої допомоги й опіки. Сьогодні й завжди ми повинні пам'ятати, що на цій Землі Господь нам дав місію і кожен повинен робити добрі справи і молитися за всіх – своїх рідних дорогих серцю людей, чиї імена носите в серці, друзів, знайомих, кривдників, тих, хто пішов від нас і всіх людей та нашу Батьківщину!Хай волхви і Господь принесуть у Ваші домівки радість, мир, наповнять серця щастям і світлом, благополуччя Вам та здоров'я. Хай ліс росте на Благо людям! З повагою, начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга!

Опубліковано Закарпатське ОУЛМГ Понеділок, 6 січня 2020 р.

Христос Рождається! Славімо його! Православні всього світу святкують Різдво. Різдвяні дні – час благодійності і милосердя, щирої уваги до тих, хто потребує нашої допомоги й опіки. […]