З Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

4 роки ago admin 0

Вітаю вас, шановні колеги, із величними національними святами – Днем Державного Прапора та Днем незалежності України! Ці дві дати є своєрідним нагадуванням про історичний шлях, який пройшов наш народ до своєї заповітної мрії – створення незалежної держави, з її вільним і самостійним розвитком. Ці свята плекають любов українців до рідної землі, виховують повагу до своєї країни її національної символіки.

Сьогодні перед українцями стоїть важливе завдання – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої Батьківщини справжнім змістом, докласти максимум зусиль і снаги, аби наблизити пору її розквіту як достойної європейської держави. Вірю, що в цей непростий для країни час дух патріотизму і незалежності надихатимуть усіх нас на добрі справи задля розбудови неньки-України.

У переддень святкових днів зичу усім  доброго здоров’я, добробуту, благополуччя і миру, невичерпної енергії, віри, надії і любові до рідної землі, впевненості у власних силах.

Нехай ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

 

З повагою,

Богдан Дорош,

начальник Управління Держпраці

у Закарпатській області