ІГРАШКИ ДЛЯ ДИТЯЧИХ САДОЧКІВ ВІД ГРОМАДЯН ЧЕХІЇ

5 років ago admin 0



 

   29 грудня 2018 року, пердставник громадської організації "Людина в біді" Чеської Республіки Іво Докоупіл передав іграшки для дитячих садочків.

   Уже на протязі десяти років Воловецька селищна рада успішно співпрацює з державними і громадськими організаціями Чеської Республіки. Завдки такій співпраці, коштом краю Височіна проводився ремонт покрівлі дитячого садока № 4; коштом посольства Чеської Республіки в Україні здійснювалася заміна інженерних мереж і сантехніки в дитячому садочку № 2. Волонтерами з Чехії здійснювалося знакування мережі туристичних шляхів в околицях нашого селища. Влітку поточного 2018 року волонтерами під керівництвом Крістіни Студеної здійснено відновлення знакування туристичних шляхів.

   Цього разу пердставником чеської громадської організації "Людина в біді" Іво Докоупілом, через селищного голову Михайла попелича та його заступника Сергія Ґриґа передано дитячим садочкам села Канори та Воловця передано іграшки, зібрані громадянами Чеської Республіки.

   Від імені завідуючих садочками та вихованців селищна рада щиро дякує нашим чеським друзям, вітає їх з наступаючим Новим 2019 роком та бажає миру, добра і злагоди.