Із святом Вас, дорогі жінки!

5 років ago admin 0

Шановні представниці прекрасної статі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 Березня. Це свято схоже на загадкову жіночу душу, сповнене таємничості, трепетного очікування чогось нового і прекрасного. Воно приносить красу перших квітів, тепло перших променів весняного сонця, символізує життєдайне оновлення природи.

У всі часи жінки були  уособленням затишку, продовження людського роду, Берегинями сімейного вогнища, улюбленими і вірними супутницями-дружинами. Нині жінки беруть активну участь у всіх сферах суспільного життя, вносять неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток держави.

Від усього серця хочеться побажати вам, чарівні жінки, міцного здоров’я, мирного неба та Божого благословення у всьому, щоб кожен наступний день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, з упевненістю і душевним спокоєм! Адже світ стає добрішим, ніжнішим і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі. Тож нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.

З повагою,

Богдан Дорош,

начальник Управління Держпраці

у Закарпатській області