День Незалежності

6 років ago admin 0

 

Шановні колеги!

Дозвольте сердечно привітати Вас з великим національним святом – Днем Незалежності. Безумовно, дата 24 серпня 1991 року навічно увійшла в історію нашої держави, ставши золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпивши його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення.

Сьогодні перед нами стоїть важливе завдання – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої Батьківщини справжнім змістом, докласти максимум зусиль і снаги, аби наблизити пору її розквіту. Своєю працею Ви здійснюєте посильний внесок до цієї спільної справи, до розбудови України як нової європейської держави.

Нелегкий шлях пройшла Українська держава за цей час, переживши і роки піднесення, і розчарування. Роки незалежності стали для всіх нас випробовуванням на зрілість, на терпіння і толерантність. На жаль, у свої двадцять сім Україна знову змушена відвойовувати власні землі, відстоювати права та свободи своїх громадян. Тож нині, як ніколи раніше, настав час для єднання і виважених рішень.

З нагоди свята зичу Вам і Вашим рідним здоров’я, щастя, достатку, миру, щедрої долі, успіхів у всіх починаннях та добрих справах в ім’я нашої неньки-України та її майбутніх поколінь.

.З повагою,

Богдан Дорош,

Начальник Управління Держпраці

у Закарпатській області