26 жовтня, в Іршавській РДА відбулась зустріч з внутрішньо переміщеними особами, які проживають на Іршавщині

5 років ago admin 0

alt26 жовтня, в Іршавській РДА відбулась зустріч радника Міністерства соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб у Закарпатській області Бабкіної Анжели Олексіївни з внутрішньо переміщеними особами, які проживають на території Іршавського району та керівництвом району.

      В даному заході прийняли участь перший заступник голови Іршавської райдержадміністрації Семак Іван Васильович, голова Іршавської районної ради Симканинець Віктор Андрійович та начальник управління соціального захисту населення Іршавської РДА Вагерич Володимир Михайлович.

     В ході зустрічі радником Міністерства були надані кваліфіковані відповіді на наболілі запитання внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Іршавського району.

     Разом із радником Міністерства до району завітав  представник Ресурсного центру для підтримки та супроводу внутрішньо переміщених осіб «Кольпінг», який видав кожній присутній сімї внутрішньо переміщених осіб продуктові набори, набори побутової хімії та засоби особистої гігієни.  

     Ресурсний центр для підтримки та супроводу внутрішньо переміщених осіб є спільною ідеєю ГО «Справа Кольпінга в Україні» та Родин Кольпінга в Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях.

     З метою уникнення або мінімізації ризику потрапляння сімей внутрішньо переміщених осіб в складні життєві обставини Ресурсний центр надає соціальну, психологічну, інформаційну та соціально-правову підтримку, організовує забезпечення гуманітарною допомогою тощо.

          Ресурсний центр для підтримки та супроводу внутрішньо переміщених осіб знаходиться за адресою: м.Ужгород, вул. Швабська, 25, 3-й поверх, каб. 4 та 5, телефон: (066)-079-86-08, (068)-482-03-10.  

        Контактний телефон радника Міністерства соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб у Закарпатській області Бабкіної Анжели Олексіївни – (050)-695-02-84.

    

alt

 alt

alt

alt