Зустріч щодо впорядкування руху транспортних засобів в м.Перечин

5 років ago admin 0

Вчора, 27 березня, міський голова Іван Погоріляк провів зустріч з представниками управління патрульної поліції в Закарпатській області та служби автомобільних доріг в Закарпатській області, щодо вирішення питань впорядкування руху транспортних засобів в м.Перечин.

У зв’язку з тим, що останнім часом створюється багато аварійних ситуацій, що неодноразово призводить до негативних наслідків, особливо в центральній частині та в містах локалізації закладів освіти.

Згідно рекомендацій, представників вказаних служб, розробити схеми руху вантажних транспортних засобів у центральній частині м.Перечин, з врахуванням об’їзду центральної частини дороги державного значення руху м. Ужгород – Перечин – Самбір – Львів, розробити схеми руху в’їзду та виїзду з автостанції по вул.Ужанській та схеми обмеження руху в центральній частині міста, встановивши знак 40км/год., від повороту з вул.Ужгородської на вул.Б.Хмельницького, з вул.Ужанської на вул.Будівельників.

За підсумками наради, прийнято рішення звернутися до управління патрульної поліції в Закарпатській області щодо погодження вказаних схем та подати їх на затвердження до служби автомобільних доріг в Закарпатській області та виконавчого комітету Перечинської міської ради.