Безпека праці на АЗС

1 тиждень ago admin 0

Інформаційна кампанія з нагоди наближення Дня охорони праці продовжує набирати обертів. Головний державний інспектор з питань безпеки праці, Олександр Гойс, нещодавно провів семінар на автозаправній станції ТОВ “ВСТ-ОЙЛ” в Ужгороді. Під час заходу особлива увага була зосереджена на небезпеках, що можуть виникнути під час виконання роботи з паливом.

 В рамках семінару були розглянуті різні аспекти безпеки праці на автозаправних станціях, зокрема зберігання палива, де можуть виникнути певні ризики для працівників. Посадовець акцентував увагу учасників заходу на необхідності дотримання всіх правил та вимог з охорони праці в цих умовах, а також розповів про ефективні методи попередження можливих негараздів.

 

Такі заходи стають необхідною складовою інформаційної кампанії, спрямованої на підвищення свідомості працівників щодо безпеки праці та запобігання виробничим травмам та нещасним випадкам. Вони допомагають підвищити рівень професійної підготовки та свідомості працівників, забезпечуючи безпеку та здоров’я на робочому місці.

 

 Більше інформації на порталі –