Зустріч із студентами Академії культури і мистецтв

4 тижні ago admin 0

Головні державні інспектори Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці –Артур Сумара, Зорян Берник та Маріанна Гукс – відвідали Академію культури і мистецтв.

Зустріч відбулася зі здобувачами освіти випускних курсів різних спеціальностей та спеціалізацій, які незабаром будуть працевлаштовуватися. Адміністрація навчального закладу забезпечила всебічну підготовку випускників до професійної діяльності, щоб вони були добре інформовані і готові до вступу на ринок праці.

Під час візиту було надано корисні поради щодо працевлаштування за кордоном, враховуючи війну в Україні . Особливу увагу приділили запобіганню примусовій праці та захисту випускників. Представники Управління звернули увагу на важливість належного оформлення трудових відносин, що є гарантією прав кожного працівника. Здобувачі освіти мали можливість отримати вичерпні відповіді на свої питання від кваліфікованих фахівців. Більше інформації про оформлення трудових відносин, охорону праці, психосоціальну підтримку та інші актуальні питання, ви можете знайти тут – https://pratsia.in.ua