Про небезпеку зимового періоду розповідали тячівські рятувальники жителям села Грушово

5 років ago admin 0

12 грудня, тячівські рятувальники спільно з представниками органу місцевого самоврядування провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців села Грушово.

Під заходу фахівці Служби порятунку приділили особливу увагу людям похилого віку, неблагонадійними родинами та багатодітними сім’ям. Селянам розповідали про основні правила пожежної безпеки у побуті, що стосуються безпечного користування електричними та газовими приладами, пічним опаленням. Під час візитів до осель, фахівці ДСНС оглянули опалювальні печі на відповідність вимогам правил пожежної безпеки. Всього рятувальниками було обстежено понад 60 дворогосподарств. Також усім до кого завітали рятувальники, було вручено пам’ятки та листівки із попереджувальним змістом щодо небезпек зимового періоду. Крім цього, надзвичайники навідались до учнів 9-11 класів місцевої школи І-ІІІ ступенів. Використовуючи  листівки із зазначенням правил безпеки, молодому поколінню роз’яснили, що може статися, якщо їх не дотримуватись. Фахівці ДСНС розповіли майбутнім випускникам школи про вищі навчальні заклади ДСНС, у котрих завжди відкриті двері для майбутніх рятувальників.

Під час зустрічі вогнеборці акцентували увагу на перевагах служби цивільного захисту, розповіли про тонкощі рятувальної справи та довели інформацію про умови вступу до вишів.

З метою зменшення кількості пожеж у житловому секторі та навчання громадян правил пожежної безпеки подібні рейди проводитимуться й у інших населених пунктах.

2.jpg 1.jpg

 

3.jpg

 

У ДСНС України у Закарпатській області