Тетяна Кірієнко: Співпраця з бізнес-асоціаціями завжди у фокусі уваги

6 місяців ago admin 0


Державна податкова служба України продовжує курс на відкритість у своїй діяльності та співпрацю з організаціями, які представляють інтереси платників податків, оскільки завдяки діалогу та співробітництву вдається знаходити оптимальні рішення, які дозволяють зберігати баланс інтересів держави та бізнесу. На цьому наголосила керівник ДПС Тетяна Кірієнко під час заходу з нагоди відзначення 25-ої річниці від дня створення Асоціації платників податків України.

Як зазначила очільниця Служби, Асоціація платників податків України  – багаторічний  партнер Державної податкової служби, а результативна співпраця двох організацій – приклад, вартий наслідування.

«Наші організації докладають максимум зусиль у своїх межах для сприяння розвитку  бізнесу в Україні. Асоціація –  захищаючи інтереси платників, ДПС – створюючи комфортні умови для сплати податків та подання звітності», – зазначила Тетяна Кірієнко.

Очільниця ДПС подякувала представникам АППУ за доброчесність та сумлінну сплату податків до бюджету, розвиток підприємницького середовища та підтримку економіки України.

Вона також наголосила, що ДПС і надалі докладатиме максимум зусиль для забезпечення якісного адміністрування податків та розвитку електронних сервісів. Крім того, податківці використовуватимуть всі можливі формати комунікації з бізнесом для розʼяснення норм податкового законодавства і податкових новацій.

Пресслужба Державної податкової служби України