В Ужгороді відзначили 16 річницю з дня створення асоціації ветеранів-податківців

6 місяців ago admin 0


У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області 15 листопада 2023 року відбувся урочистий захід з нагоди 16-ї річниці з дня створення місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Закарпатської області.

У заході взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області Степан Кіяк, голова ради місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів ДПС України» Закарпатської області Марта Волощук, голова Ради Закарпатської обласної організації профспілки Марія Мегела, а також члени місцевого осередку ветеранів ДПС.

Під час урочистої наради пролунали теплі слова подяки на адресу ветеранів-податківців, які присвятили багато років сумлінній праці в податкових органах Закарпаття. Степан Кіяк висловив щиру вдячність присутнім за їхній безцінний досвід, стійкість та невичерпну енергію, яку вони передають молодому поколінню податківців краю. Він побажав ветеранам міцного здоров’я та, звичайно, перемоги України у війні з російськими загарбниками.

У своєму виступі голова ради місцевого осередку ветеранів Марта Волощук наголосила на високому рівні співпраці між ветеранською організацією та Головним управлінням ДПС в області. Ветерани відчувають турботу і увагу з боку керівництва податкової служби області, яке активно допомагає осередку у його роботі. Крім того, від місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Закарпатської області було перераховано 27 тисяч гривень на потреби 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, 30 тис. грн – осередку громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Запорізької області, 40 тис. грн – осередку громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Херсонської області та 5 тис. грн – ЗСУ.

Під час урочистого заходу учасникам подарували книги з поезією члена місцевого осередку ветеранів ДПС, члена Закарпатської обласної організації НСПУ Василя Білича.

Ветеран-податківець Еріка Васкова представила присутнім свої живописні роботи, а також календар на 2024 рік з її авторськими картинами. Це чудовий приклад того, як колишні працівники податкової служби продовжують вести активне творче життя.

Загалом захід пройшов у теплій, дружній атмосфері та став черговим свідченням поваги і шани, яку податківці Закарпаття мають до ветеранів служби. Адже саме завдяки їхній самовідданій праці та досвіду податкові органи області досягли того рівня, на якому знаходяться сьогодні.

ДПС у Закарпатській області