Посівна кампанія на Закарпатті за графіком!

1 рік ago admin 0

Інспектори Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області відвідали фермерське господарство «Плеша», що знаходиться в селі Залужжя в Мукачівському районі.

Посівна кампанія у воєнних  умовах потребує додаткових заходів безпеки праці. У зв’язку з цим фахівці відділу з питань безпеки праці провели консультаційну годину з відповідальними посадовими особами та працівниками підприємства.

Під час заходу надали рекомендації щодо безпеки та здоров’я на роботі працівників сільського господарства в умовах війни. Окремо звернули увагу співбесідників на необхідність додержання Правил  охорони праці у сільськогосподарському виробництві  при проведенні певного комплексу робіт. Зокрема, правила охорони праці на автотранспорті  під час роботи з інструментами та пристроями, поводження з мінеральними добривами та агрохімікатами при їх використанні, а також вимоги щодо їх зберігання.

Водночас головні державні інспектори нагадали про порядок проведення інструктажів з працівниками, медичних оглядів, розроблення інструкцій з охорони праці з різних видів робіт і порядок проходження керівництвом навчання з охорони праці.

У ході консультаційної години йшлося і про важливість випуску на лінію справної та укомплектованої сільгосптехніки, забезпеченості працівників спецодягом, спецвзуттям та засобами індивідуального захисту.

Більше інформації з питань безпеки праці, трудового законодавства – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/index.php.