Ужгородський національний університет проводить конкурс, покликаний наблизити перемогу

2 роки ago admin 0

Інформація про конкурс «Cтартап  – УжНУ:  інноваційні ідеї, що наближають перемогу!» опублікована на сайті Ужгородського національного університету.

Зазначається, що головною метою  цьогорічного конкурсу  є стимулювання інноваційної та підприємницької активності у середовищі студентів та молодих вчених. А також запровадження в університеті інформаційної, організаційної, навчальної та технічної підтримки студентів, аспірантів та молодих вчених, які прагнуть впроваджувати у виробництво свої інноваційні ідеї з ефективним застосуванням сучасних ІТ-технологій, що сприятимуть підвищенню обороноздатності та післявоєнній відбудові України.

Відмінною рисою цьогорічного конкурсу є те, що галузями, у яких найбільш затребувані інновації, є оборонна сфера та кібербезпека, будівництво та інфраструктура, здоров’я та медицина, аграрний сектор та зелені технології.

Участь в конкурсі можуть взяти студенти, аспіранти та молоді вчені до 35 років.

Конкурс проходитиме у 3 етапи:

Перший етап (28  вересня 2022 р. – по 28 жовтня 2022 р.) – реєстрація  заявок учасників на офіційному веб-сайті  УжНУ. 

Другий етап (31 жовтня 2022 р. – по 03 листопада 2022 р.) – відбірковий, підготовка презентацій. 

Третій етап (11 листопада 2022 р.) – проведення конкурсу; публічне представлення ідеї та презентації проєкту; оголошення та нагородження переможців.

Запрошуємо до участі у конкурсі «Cтартап  – УжНУ:  інноваційні ідеї, що наближають перемогу!»<br />
<br />