Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту „Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у місті Ужгород”

6 років ago admin 0

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 №1160-IV „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

Проект рішення виконкому „Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у місті Ужгород” та аналіз регуляторного впливу рішення.

Розробник – відділ транспорту, державних закупівель та зв’язку Ужгородської міської ради.

Підставою для розробки проекту є: стаття 6 Закону України  „Про автомобільний транспорт”, стаття 30 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”

Мета проекту рішення: максимальне підвищення прозорості та точності обліку фактично наданих послуг з перевезення пільгових та інших категорій пасажирів, отримання повної, достовірної та деталізованої інформації про виконану транспортну роботу для вирішення задач аналізу та планування пасажирських перевезень, збільшення надходжень до бюджету, виключення можливості використання фальшивих проїзних документів, підвищення економічних показників роботи транспортних підприємств за рахунок використання зібраної в системі інформації для запровадження та підтримки гнучкої системи тарифів, впровадження нових продуктів.

Проект рішення виконкому Ужгородської міської ради “Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у місті Ужгород” та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Ужгородської міської ради в розділі Нормативні акти” підрозділі „Регуляторні акти” режим доступу за посиланням http://radauzhgorod.gov.ua/rada_docs_taxonomy/regulyatorniakty/

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один календарний місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті міської ради.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: 88000, м. Ужгород, пл. Поштова, 3, каб. 208 або надсилати на електронну адресу: transp@rada-uzhgorod.gov.ua .