Трубний холдинг «Сентравіс» із Дніпропетровщини відкрив нову виробничу лінію в Ужгороді

1 рік ago admin 0

Трубний холдинг «Сентравіс» із Дніпропетровщини відкрив нову виробничу лінію в Ужгороді

Трубний холдинг «Сентравіс» із Дніпропетровщини,  який є одним із найбільших виробників безшовних труб в Європі, відкрив нову виробничу лінію в Ужгороді.

Підприємство, яке напередодні запустило виробничий цех, відвідали міський голова Богдан Андріїв, його заступник Вадим Борець, начальниця відділу релокації бізнесу та взаємодії з гуманітарними і благодійними організаціями управління економічного розвитку міста Юліана Бокоч. Екскурсію виробництвом з детальним роз’ясненням кожного етапу виготовлення кінцевого продукту провів генеральний директор компанії Юрій Атанасов.

В Ужгороді планують виробляти труби для паливних систем автомобілів. «Сентравіс» навіть в умовах війни залишається важливим постачальником інструментальних труб для автопрому на ринки Німеччини, Італії, Франції та США.

У цеху працюють автоматизовані виробничі лінії, робітників – близько 100. Частина працівників переїхала в Ужгород з основного заводу у Нікополі, працевлаштовувати планують і місцевих фахівців.

Релоковане виробництво в Ужгороді – це невелика частка від того, що до війни робили і продовжують робити під обстрілами на основних потужностях у Нікополі, адже виготовлення труб для автомобільної промисловості лише 1 із 8-ми сегментів промислового комплексу з виробництва безшовних труб «Сентравіс».