Брустурянські лісівники показали місця ночівлі для заблукалих туристів

5 років ago admin 0
Лісівники Брустурянського лісгоспу показали, де туристи можуть знайти прихисток, якщо заблукають чи просто подорожуватимуть територією лісфонду. Так, у лісових масивах розташовано 44 місця, де можна переночувати заблукалим туристам.

Згодом буде опубліковано вці місцини зазі, також у ній вказані точні координати з GPS-даними, зазначено також квартал лісництв, кількість кімнат у будинку і місткість, а це загалом 300 місць. 

Для відпочинку туристи можуть скористатися приміщеннями лісництв, кордонів лісників, зігрітись взимку у колибах пастухів та в конторах лісництв. На території кожного з лісництв розташовано від 10 до 15 таких споруд, які одна від одної знаходяться на відстанях 4-10 кілометрів. У кожній з цих будівель можна переночувати та зігрітись у холодну пору року. Адже працівники лісгоспу забезпечують такі місця й твердим паливом. Разом з тим, у коморах контор та у будинках лісівника є продукти харчування з довготривалим терміном зберігання: сухарики, варення, тушонки та інше. Лісівники рекомендують кожному мандрівнику, який здійснює вихід у гори, мати при собі цю інформаційну табличку. Можливо, зазначена там інформація допоможе їм вберегти життя.

Лісівники Брустурянського лісгоспу показали, де туристи можуть знайти прихисток, якщо заблукають чи просто подорожуватимуть територією лісфонду. Так, у лісових масивах розташовано 44 місця, де можна переночувати […]