Учнів початкових класів Синевирсько-Полянської школи навчали, як сортувати сміття правильно (ФОТО)

1 рік ago admin 0

Фахівці Національного природного парку «Синевир» провели на базі Синевирсько-Полянського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів еколого-освітній захід на тему: “Сортуємо сміття правильно”.

За участю фахівчинь відділу еколого-освітньої роботи Тетяни Тільняк і Любові Гречин учні дізнались як правильно збирати і сортувати сміття, як треба крок за кроком дотримуватись простих правил, щоб сміття розділити і перетворити в ресурси.

У ході проведення заняття учні мали змогу за допомогою вправи «Як почати сортувати сміття» навчитися правильно розділяти сміття по контейнерах, підготовляти сировину, зменшувати об’єм пакувального матеріалу тощо.

Всі активно виконували завдання, вміло застосовували отримані знання на практиці і успішно справилися з поставленими задачами. Кожен учасник заходу усвідомив, що лише тоді, коли відходи розділені, вони є цінною сировиною, з якої можна отримати багато корисних речей.

В кінці заняття всі отримали листівки, газети та календарі, а для книжкового куточку класу ще й замальовки та казочки на екологічну тематику.

На завершення фахівці парку подякували дирекції закладу за представлену можливість та співпрацю у проведенні таких заходів.