Місто майстрів

6 років ago admin 0

Pto2

У Міжнародний день захисту дітей 1 червня Вище професійне училище № 3 м. Мукачева, Державний навчальний заклад „Мукачівський центр професійно-технічної освіти”, Державний професійно-технічний навчальний заклад „Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича” взяли участь у профорієнтаційному фестивалі „Місто майстрів”, який відбувся у Парку Перемоги м. Мукачева за сприяння фахівців Закарпатської обласної служби зайнятості, мерії, закладів освіти та роботодавців.


Головна мета фестивалю – продемонструвати дітям можливості дорослого світу, дати спробувати себе у різних професіях, щоб у майбутньому обрати не просто роботу, а улюблену справу.

Педагоги та учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста презентували професії, за якими здійснюється підготовка кваліфікованих робітників, вироби, створені на уроках виробничого навчання та під час занять у гуртках, провели цікаві майстер-класи під загальною назвою „Приміряй професію на собі”.

Програма фестивалю включала тематичні вікторини, ігри, конкурси малюнків „Моя майбутня професія”, тестування з метою професійного самовизначення, профдіагностичні консультації тощо.

Участь у таких заходах дає можливість дітям ознайомитися з різноманітними робітничими професіями, а підліткам – отримати актуальну і корисну інформацію, яка допоможе їм у виборі справи до душі.

Навчально-методичний центр

професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Pto4

Pto5