В Ужгороді відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція, – говорили про актуальні дискурси освіти

1 рік ago admin 0
neperervna-o-01

У п’ятницю, 25 листопада, у Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти розпочала роботу ХVІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю (офлайн, онлайн) „Неперервна освіта: актуальні дискурси”, до участі в якій запрошено науковців, педагогів, керівників закладів освіти, фахівців системи освіти, органів державного управління та місцевого самоврядування. Про це повідомляється на сайті інституту.

neperervna-o-01
neperervna-o-01
neperervna-o-01

З вітальним словом перед учасниками конференції виступили Марусинець Мар’яна Михайлівна, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної військової адміністрації, доктор педагогічних наук, професор, Сивохоп Ярослав Михайлович, директор Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент та Качур Борис Михайлович, завідувач кафедри менеджменту та інноваційного розвитку освіти Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук, Іваць Оксана Михайлівна, заступник директора з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат соціологічних наук, Химинець Василь Васильович, професор кафедри менеджменту та інноваційного розвитку освіти Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, доктор фізико-математичних наук, професор.

neperervna-o-01
neperervna-o-01
neperervna-o-01
neperervna-o-01

З виступами також долучаються гості з інших міст України та закордону: зі Словаччини – Урбан Петер (Mgr. Péter Urbán), штатний радник з питань дошкільної та середньої освіти Директорату курикулуму та інновацій в освіті Міністерства освіти, науки, досліджень та спорту Словацької республіки, Сополіга Любош (Mgr. Ľuboš Sopoliga), директор регіонального відділення у м. Пряшів Народного інституту освіти та молоді Міністерства освіти, науки, досліджень та спорту Словацької республіки, з Молдови – Гуцу Володимир, доктор педагогічних наук, професор, декан Факультету психології, освітніх наук, соціології та соціальної роботи Державного університету Молдови.

neperervna-o-01
neperervna-o-01