Раніше судимий зловмисник намагався викрасти готівку з банкомату у Іршаві

2 роки ago admin 0

Вчора, 27 листопада, до поліції зателефонував працівник охоронної фірми та повідомив, що до приміщення Іршавської міської ради проник невідомий чоловік та намагався зламати банкомат. Проте помітивши охоронця, зловмисник одразу втік, – повідомляє поліція Закарпатської області.

За лічені хвилини за викликом прибули співробітники сектору реагування патрульної поліції, поліцейський офіцер громади та слідчо-оперативна група. Під час огляду місця події на банкоматі слідчі виявили сліди пошкодження, однак сам контейнер з грошима залишився неушкодженим.

В ході пошукових заходів поліцейський офіцер громади спільно зі співробітниками кримінальної поліції швидко встановили особу фігуранта та затримали його. З’ясувалося, що це не перший злочин 18-річного жителя села Лоза Хустського району: за рішенням Іршавського міського суду з липня він перебуває на іспитовому терміні за вчинення аналогічних майнових злочинів.

У скоєному хлопець зізнався. Наразі, відповідно до статті 208 КПК України, його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні замаху на крадіжку, тобто за ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.