Вихованці Закарпатського центру туризму взяли участь у міжрегіональній онлайн-вікторині (ФОТО)

1 рік ago admin 0

10 листопада 2022 року вихованці Закарпатського центру туризму, що навчаються в гуртку «Географічне краєзнавство» (керівник Ольга Дорчинець), взяли участь у міжрегіональній онлайн-вікторині «Наш край: з вірою в майбутнє» на платформі Google Meet, яку організував Комунальний заклад «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради. Про це повідомляє Закарпатський центр туризму.

Учасники вікторини прослухали цікаві розповіді відомих науковців-краєзнавців.

Директор комунального закладу «Центр позашкільної освіти» Миколаївської сільської ради Сумського району Сумщини Євгенія  Котькало ознайомила учасників вікторини з інноваційними видами рослин і тварин Сумської області.

З цікавою розповіддю на тему «Археологія Запорізького краю» виступила Світлана Козиряцька, завідувачка відділу історії краю Запорізького обласного краєзнавчого музею.

По закінченні кожного виступу учасники відповідали на запитання з прослуханої теми та проходили тестові завдання.

Загалом всі, хто взяв участь у краєзнавчій вікторині, поглибили свої знання з таких тем, як «Клімат України», «Походи козаків першої чверті ХVII ст. та особистість Петра Конашевича-Сагайдачного» і закріпили свої знання з основ туризму.