Наукові співробітники Харківського національного університету міського господарства відвідали професійне училище в Мукачеві (ФОТО)

1 рік ago admin 0
Стимул до розвитку професійної освіти

Днями в навчально-практичному центрі металообробних професій “Engineering center” відбулась зустріч керівництва та педагогів Вищого професійного училища № 3 м. Мукачева з науковими співробітниками кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Харківського національного університету міського господарства, – повідомляється на сайті навчального закладу.

В ході зустрічі говорили про актуальність та перспективи розвитку професії “верстатник широкого профілю”, “оператор верстатів з програмним керуванням”. Також йшлося про особливості та спектр використання сучасних верстатів.

Кандидати технічних наук, доценти Володимир Комбаров та Євген Аксьонов відвідали навчально-практичний центр металообробних професій ENGINEERING CENTER, спілкувалися з учнями, майстрами виробничого навчання.

У Вищому професійному училищі вважають, що синергія академічної науки та викладачів-практиків – стимул до розвитку професійної освіти.