15 закарпатських медиків пройшли курси з тактичної медицини на Івано-Франківщині (ФОТО)

2 роки ago admin 0

15 медиків Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги пройшли курси з тактичної медицини. Тренінг для українських колег провели польські фахівці Центру авіаційної екстреної медичної допомоги та Варшавського медичного університету.

Навчання відбувались на Івано-Франківщині на базі обласного клінічного центру ЕМД та МК і тривали з 15 серпня по 28 жовтня. Загалом пройшли навчання близько 500 українських медиків. Ця програма спрямована на удосконалення навичок у наданні невідкладної медичної допомоги дорослим та дітям на догоспітальному етапі. Особлива увага приділялась саме тактичній медицині та діям екстреної медичної допомоги у випадках з великою кількістю потерпілих у потенційно небезпечних умовах.

Наші тренери, лікарі та фельдшери з Ужгорода, Виноградова, Міжгір’я, Тячева, Воловця, Берегова, Великого Березного, Мукачева, Хуста тепер будуть передавати свої знання та навички колегам.

В Закарпатському територіальному центрі екстреної медичної допомоги щиро дякують польським колегам та організаторам курсів в Україні за неоціненну допомогу та практичний досвід.