Відео із масових змагань з мотокросу, через яке обурювались користувачі соцмереж, знято на Прикарпатті в селищі Стара Гута (ВІДЕО)

2 роки ago admin 1

Відео зі змагань опублікував чоловік, який зареєстрований в facebook під ніком Bodya Dos.

– Той момент, коли шайка ендуро-дебілів нищать карпатські річки, розлякують ревінням своїх моторів диких тварин, котрі ще не скоро повернуться у звичне їм середовище існування, – пише чоловік та риторично запитує, – в цій річці, що в Старій Гуті заборонено вилов риби, як могло цим придуркам прийти в голову «форсувати» цю карпатську водойму???

Слід зазначити, що біля села знаходиться велика кількість заповідних зон. У південній частині селища починається національний природній парк Синьогора. У західному напрямку від села розташований лісовий заказник Урочище Погорілець та заповідне урочище Бистрий. На схід від Старої Гути — лісові заказники Шиворіс та Комарники. У північно-східній стороні — лісовий заказник Сумарин.

– Національна поліція України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, пане міністр Руслан Стрілець – чи будуть покарані організатори і виконавці даного дійства?! – запитує Bodya Dos.