Поліцейські Сваляви завітали до школярів, говорили про булінг і не тільки

2 роки ago admin 0

Напередодні, 29 вересня, поліцейські Сваляви зустрілися зі школярами навчальних закладів, щоб подбати про їхнє правове виховання. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

поліцейські сваляви завітали до школярів та провели з ними заняття з правового виховання

Зокрема, начальник сектору реагування патрульної поліції Сваляви Лідія Сакаль, разом із начальником Відділу освіти, молоді, спорту та культури Свалявської міської ради Альоною Куштан, провели заняття для учнів сьомих, восьмих та дев’ятих класів. Присутні говорили про важливість вивчення законодавства України, а також про відповідальність неповнолітніх у разі скоєння ними різних видів правопорушень.

Особливу увагу поліцейська присвятила і темі захисту прав дітей. Разом із хлопцями та дівчатами лектори заторкнули також і тему булінгу та його протидії. Учні ділилися власними спостереженнями, думками та переконаннями про важливість взаємоповаги, підтримки та створення комфортної психологічної атмосфери між однолітками.

поліцейські сваляви завітали до школярів та провели з ними заняття з правового виховання

Окрім того, поліцейська нагадала дітям і про правила безпеки на дорозі та наголосила на важливості використання світловідбиваючих елементів у темну пору доби.

Насамкінець поліцейська поспілкувалася зі школярами про необхідність дбати про свої фізичне здоров’я, не допускати шкідливих звичок та займатися улюбленими видами спорту.