UKRSIBBANK, Дія.Бізнес і Mastercard об’єдналися, щоб допомогти підприємцям

2 роки ago admin 0

В Ужгороді презентували освітню програму «Фінансист», яку започаткували центри підтримки підприємців в рамках тристоронього партнерства Міністерства цифрової трансформації, UKRSIBBANK BNP Paribas Group та платіжної системи Mastercard.

 
У рамках співпраці у кількох регіонах України відкриваються спеціальні консультаційні зони, де кожен зможе отримати інформацію про фінансові рішення для розвитку бізнесу. Також стартує серія освітніх лекцій. Експерти з різних сфер надаватимуть консультаційну підтримку на актуальні теми, розповідатимуть про управління фінансами, тенденції розвитку українського підприємництва, технологічні рішення, маркетинг-стратегії та ін. Проєкт не комерційний. Лекції безкоштовні – послухати їх онлайн чи офлайн зможуть усі охочі.
 
За словами менеджерки по роботі з клієнтами Mastercard Анжеліки Волик, більше 39% українських підприємців змушені були закрити свою діяльність через війну; 79% із тих, що продовжили працювати, скоротили об’єми. Згідно з даними аналітиків платіжної системи, більшість представників малого бізнесу цікавлять проєкти фінансової підтримки, гранти, кредитні програми. Другий напрямок – пошук нових ринків збуту, логістичних розробок, шляхи розширення території бізнесу. Третій – отримання експертних консультацій на бізнес-теми, які допоможуть пристосувати бізнес до нових реалій війни. Саме тому Mastercard долучився до ініціативи та стратегічного партнерства.
 
На презентації програми в Ужгороді Заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Андрій Кашперук розповів, що в рамках відкритих практичних лекцій банк запрошуватиме фахових спікерів з питань кредитування, безпеки карток, аналізу фінансового стану, спрощення системи документообігу за допомогою електронного цифрового підпису, побудови бізнес-стратегії тощо. Проєкт розширить можливості ведення бізнесу підприємців та буде дуже корисним для країни.
 
До заходу долучився і голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко. Він наголосив, що робота української економіки у час війни – це запорука життєдіяльності держави. Це робочі місця, підтримка армії і цивільних громадян. «Як на мене, головна перевага інструменту, який ми сьогодні презентуємо — простота і доступність. Бізнес, який формує бюджет нашої країни, у вигляді цього сервісу, отримає сучасного помічника, а потенційні бізнесмени і початківці — кваліфікованого гіда у світ підприємництва», – сказав спікер облради. Володимир Чубірко подякував ініціаторам проєкту за те, що у непростий час підставили плече малому бізнесу та побажав успіху усім учасникам.
 
Пресслужба Закарпатської обласної ради