Директор  НПП «Синевир», Микола Дербак: завдяки зусиллям колективу зроблено чималий об’єм робіт

2 роки ago admin 0

Сьогодні, 22 вересня 2022 року, відбулося засідання конференції професійної спілки НПП «Синевир».  Розпочав форум голова профкому Василь Росада, який після обрання членів  відповідних комісій і затвердження регламенту ознайомив присутніх з порядком денним.

На конференції розглянуто звіти голови профкому і ревізійної комісії за період 2021 – 20022 рр. Роботу профспілки за звітній період визнано задовільною.

У свою чергу виступив  директор  НПП «Синевир» Микола Дербак, який проаналізував роботу кожного відділення та нацпарку в цілому,  вніс певні зауваження та пропозиції щодо якісного виконання запланованих робіт.  Зазначив, що завдяки зусиллям колективу зроблено чималий об’єм робіт, а саме перекрито адмінбудівлі ПОНДВ, збудовано будинок для персоналу на РЦБВ, контору Вільшанського ПОНДВ, проведено поточний ремонт в конторі Остріцького  та Квасовецького ПОНДВ,  мотелю «Бункер», обладнано туристичні стежки, перепади, перхідні містки тощо.

Директор наголосив на проведенні наступних робіт, які необхідно виконати в перспективі.  Йшлося про  розбудову  рекреаційної інфраструктури, добудову  контори Вільшанського ПОНДВ, будинку РЦБВ,  ремонтних робіт в конторах ПОНДВ, мотелю «Остріки» тощо.

Своїми думками щодо діяльності профкому і установи загалом поділилися заступник директора Василь Росоха, начальник відділу державної охорони ПЗФ Василь Субота, головний бухгалтер Лідія Субота, керівники та представники підрозділів.

Усі питання, винесені на розгляд конференції детально обговорено, проаналізовано, з кожного прийняті конкретні рішення, які сприятимуть подальшому вдосконаленню роботи колективу  працівників парку.