На Закарпатті поліцейські розшукали зловмисника, який викрав мобільний телефон від лікаря швидкої медичної допомоги

2 роки ago admin 0

Співробітники кримінальної поліції спільно зі слідчими поліції Виноградова швидко розкрили крадіжку мобільного телефону. Потерпів від злочину лікар швидкої медичної допомоги під час того, як здійснював виїзд за викликом. Телефон у фігуранта вилучили та повернуть законному власнику

14 вересня увечері із заявою про крадіжку мобільного телефону «Xiaomi» до поліції звернувся лікар швидкої медичної допомоги. 

Поліцейські з’ясували, що того дня заявник у складі бригади швидкої виїхав на виклик до села Королево. Коли лікар вийшов зі службового авто, до транспортного засобу незаконно проник невідомий чоловік, який з панелі авто і викрав мобільник.

Співробітники поліції швидко встановили причетного до крадіжки – 20-річного місцевого жителя. У фігуранта слідчі вилучили викрадений телефон та найближчим часом повернуть власнику.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування у справі триває. Вирішується питання щодо повідомлення зловмисникові про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області