Працівники КП «Міжнародний аеропорт «Ужгород» облради провели збори колективу

2 роки ago admin 0

Сьогодні у комунальному підприємстві Закарпатської обласної ради Міжнародний аеропорт «Ужгород» відбулися збори працівників установи.

Основне питання, яке піднімалося — затвердження колективного договору працівників з адміністрацією аеропорту. Люди також піднімали проблемні питання, які накопичилися у колективі. Насамперед працівників аеропорту турбує рівень ефективності роботи підприємства, розмір заробітної плати та стан соціального захисту.
З працівниками підприємства поспілкувався перший заступник голови Закарпатської облради Андрій Шекета. Він зауважив, що колектив справедливо обстоює дотримання своїх законних прав.
«Сьогодні я був приємно вражений позицією працівників підприємства, які рішуче налаштовані відстоювати свої права та формулюють колективний договір. Радує те, що є розуміння реального стану речей: гроші потрібно заробляти.
Відтак було сформовано конкретні пропозиції: працівники мають укласти колективний договір, із тим, щоб врегулювати виробничі, трудові і соціально-економічні відносини, а також збалансувати інтереси працівників, адміністрації та облради як власника аеропорту. Тож, такий крок вважаю логічним і правильним», – підсумував зустріч Андрій Шекета.

Пресслужба Закарпатської облради