В Ужгороді – благодійний турнір із пляжного волейболу «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!»

2 роки ago admin 0

В Ужгороді – благодійний турнір із пляжного волейболу «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!»

Освідченням у коханні і заповітним «ТАК» завершилося сьогодні офіційне відкриття благодійного турніру із пляжного волейболу «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!» серед дорослих чоловічих та жіночих команд.  Змагання проводять на стадіоні «Авангард» в Ужгороді.

 

Учасників змагань привітали Ужгородський міський голова Богдан Андріїв та його заступник Василь Гомонай, депутат міської ради, директор стадіону «Авангард» Віктор Качур,  секретар Федерації волейболу Закарпатської області Василь Пригара.

 

«Сьогодні у місті багато спортивних заходів: поряд – чемпіонат України з петанку та матч Прем’єр-ліги із футболу між командами «Дніпро-1» і «Верес», тут – волейбольний турнір. Розумію, що не зовсім у належному стані майданчик, на якому проходитимуть змагання з волейболу, але в Україні війна, ми поки що не можемо проводити капітальні ремонти, однак обов’язково приведемо повністю до ладу нашу спортивну споруду – ужгородський стадіон «Авангард». Відрадно, що турнір благодійний, на підтримку Збройних Сил України, завдяки яким ви сьогодні можете грати, а глядачі спостерігати за грою», – відзначив у вітальному слові міський голова Богдан Андріїв, побажав учасникам із інших міст приємного перебування в Ужгороді та гарних вражень.

 

Заступник міського голови Василь Гомонай, звертаючись до спортсменів, подякував їм за участь у благодійному турнірі, висловив сподівання, що всі отримають тільки позитивні емоції. Додав, що міська влада продовжить роботу над покращенням спортивної інфраструктури.

 

«Я радий вітати всіх сьогодні на волейбольних кортах стадіону. Багатьох учасників бачив на попередньому турнірі – він був високого рівня, вищого, ніж якість цього майданчика. На жаль, через певні обмеження з фінансуванням та часом ми не встигли розпочати будівництво нового майданчика. Але сьогодні спілкувалися із міським головою Богданом Андріївим, говорили про те, що спорт дуже популярний, потрібний і його треба розвивати, працювати над розвитком інфраструктури. Дякую організаторам за те, що Ужгород приймає турнір такого рівня, дякую учасникам, які приїхали, дякую Збройним Силам України, завдяки яким ми сьогодні можемо проводити турнір», – сказав у вітальній промові директор «Авангарду» Віктор Качур.

 

Привітав учасників змагань і представник Федерації волейболу області Василь Пригара, відзначив, що радий, що їхня спільна з Євгеном Умінським традиція триває. Підкреслив, що намагаються організувати щораз кращий турнір, висловив сподівання, що він не останній, побажав учасникам хороших змагань, перемоги – найсильнішим.

 

У турнірі беруть участь 12 жіночих та 18 чоловічих команд із різних областей України, — розповів організатор Євген Умінський. Приїхали, зокрема, із Одеси, Києва, Львова, Запоріжжя, Харкова. Кожна команда робить благодійний внесок за участь у турнірі, кошти перерахують ЗСУ. Змагатимуться учасники протягом двох днів – сьогодні та завтра.

Несподіванкою для всіх після закінчення офіційної частини стало освідчення спортсмена із Одеси своїй дівчині, яка зараз тимчасово проживає в Німеччині і приїхала до Ужгорода, щоб зустрітися із коханим. На пропозицію дівчина відповіла “ТАК”.