Чергова партія допомоги від лісівників Закарпаття для ЗСУ

2 роки ago admin 0

💬 «З перших днів повномасштабної війни на Україні лісівники Закарпаття, згуртувавшись, допомагають всім необхідним. Завдяки нашим військовим, які ведуть запеклі бої з окупантами заради нашого спокою та незалежності , тут на місцях ми можемо спокійно працювати і підіймати економіку країни. Відтак, ми зобов’язані допомагати нашим колегам та військовим ЗСУ: на сьогодні, це один з важливих напрямків роботи лісівників не тільки всієї області, а держави!

Продуктові набори, медикаменти, амуніція- важливе все! Та насамперед велике значення має лісопродукція, яку відправляємо на передову, вона слугує для будівництва фортифікаційних споруд, які вкрай потрібні для захисту і маскування»,- зазначив керівник Закарпатського ОУЛМГ Віталій Петренко

🤝Протягом останнього місяця підприємства Закарпатського ОУЛМГ передали чергову значну допомогу для потреб ЗСУ та для жителів східних регіонів:

📍ДП «Свалявське ЛГ»

Для 101 бригади Закарпатської територіальної оборони (69 батальйон) було передано засоби індивідуального захисту, медикаменти, продукти харчування, ковдри та карімати.

Колегам-лісівникам ( мобілізованим працівникам) надано фінансову допомогу на загальну суму 75600 грн.

Для потреб ЗСУ передано 3 транспортні засоби та закуплені до них автозапчастини, 490л палива., передано 165 м.куб. лісопродукції.

Свалявському військкомату року передано 12 медичних наборів для індивідуального захисту на суму приблизно 30 тис. грн.

📍ДП «Хустське ЛДГ», ДП «Ясінянське ЛМГ» передало для потреб ЗСУ медикаменти, засоби першої необхідності та лісопродукцію.

📍ДП «Рахівське ЛДГ», ДП «Великобичківське ЛМГ», ДП «Брустурянське ЛМГ», ДП «Мокрянське ЛМГ», ДП «Міжгірське ЛГ», ДП «Ужгородське ЛГ», ДП «Мукачівське ЛГ», ДП «Довжанське ЛМГ», ДП «Берегівське ЛГ»

Цими підприємствами було передано для потреб ЗСУ та для жителів східних областей України продукти харчування, засоби гігієни, амуніцію, круглі лісоматеріали.

Дякуємо ЗСУ!💪🏻

Все буде УКРАЇНА!🇺🇦