На Хустщині інспектор Держпраці прийняв участь у міжвідомчому оперативному штабі з координації проведення оздоровлення та відпочинку для внутрішньо переміщених дітей

2 роки ago admin 0

Нещодавно комісія Хустського районного міжвідомчого оперативного штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей провела огляд постійно діючого  табору для внутрішньо переміщених дітей в селі Синевирська Поляна (озеро Синевир).

Основна мета огляду – оцінити  стан підготовки дитячого оздоровчого закладу для безпечного функціонування в літній період. У роботі комісії прийняв участь головний державний інспектор Управління Держпраці у Закарпатській області Іван Ковач, який надав роз’яснення  керівнику закладу щодо безпечної експлуатації електрообладнання, безпечної експлуатації споруд на спортивних майданчиках. Також проконсультував, як проводити організаційні заходи в умовах воєнних (бойових) дій щодо евакуації людей до бомбосховищ у разі оголошення повітряної тривоги, артилерійських обстрілів і бомбардування, надання першої домедичної допомоги потерпілим.