Лісівники Берегівщини запрошують відпочити

3 роки ago admin 0
Ласкаво просимо!
 
ДП «Берегівській лісгосп» пропонує комфортабельні номери поряд із мисливськими угіддями, де можна відпочити і тілом і душею.
 
У лісах Берегівського лісгоспу водяться олені, козулі, кабани, зайці, куниці, білки, лисиці тощо. На площі, що перевищує
1400 га, де утримується мисливська фауна, зокрема, олень благородний, лань європейська, козуля, кабан, можна разом із лісівниками спостерігати за дикими звірами, а також підгодувати їх. Утримання диких звірів тут здійснюється за нормами і вимогами міжнародного виміру.
 
І все це поряд розміщено із туристичним комплексом «Орлан», в якому нещодавно зроблений капітальний ремонт і він готовий до зустрічі гостей. Назва готелю «Орлан» пов’язана з птахом – Орланом-білохвостом, якого зафіксували лісівники на Берегівщині. Охороняється вид Червоною книгою України (статус – рідкісний), Червоним списком МСОП (статус – близький до загрозливого), Європейського червоного списку, конвенцією CITIES, а також Бонської та Бернською конвенціями. Орлан-білохвіст, який здавна був невід’ємним елементом природи долин багатьох українських рік, нині став вкрай рідкісним. А для лісівників дивність у тому, що Орлан-білохвіст мешкає на всій території України крім Карпат.
 
Місце розташування: готель «Орлан» Закарпатська область , Іршавський район, село Горбок, лісництво «Мауера»

Ласкаво просимо!   ДП «Берегівській лісгосп» пропонує комфортабельні номери поряд із мисливськими угіддями, де можна відпочити і тілом і душею.   У лісах Берегівського лісгоспу водяться […]