м. Ужгород: найголовнішу формулу успіху – знання, як поводитися з людьми, дізнались рятувальники

6 років ago admin 0

9 липня, в рамках проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий начальник караулу» в Управлінні ДСНС України в Закарпатській області відбулась зустріч психолога Управління Наталії Ісайчик із начальниками караулів підпорядкованих підрозділів. Лекція проходила під гаслом «Психологія поведінки. Маловідомі факти», і мала на меті більш детальне вивчення поведінки людини і факторів, що на неї впливають.

Під час лекції рятувальники дізнались, що психологія та поведінка людини – явища доволі цікаві та складні. Часом дивуєшся, як мало ми про себе знаємо насправді. Дивишся на поведінку людей в тій чи іншій ситуації і не віриш, що можеш поводитись так само… Однак, в тому, що стосується людської психології, ні в чому не можна бути впевненим стовідсотково.

Психолог зазначила, що всі різні. Передусім, люди вирізняються своїми вчинками та думками. Існує багато теорій, які по-своєму пояснюють і прогнозують поведінку людей. Знаючи основні засади психології людини, зокрема поведінки, можна досягнути неабияких висот та успіхів.

DSC_0314.JPG   DSC_0315.JPG

DSC_0321.JPG   DSC_0326.JPG

У ДСНС України у Закарпатській області