Вікторію Білоусову призначено першим заступником начальника- головним лісничим Закарпатського ОУЛМГ

2 роки ago admin 0

«Друзі! Днями я приступила до роботи в якості першого заступника начальника- головного лісничого Закарпатського ОУЛМГ.

Протягом всього часу на посаді керівника управління я приділяла велику увагу згуртуванню всіх колективів лісогосподарських підприємств ЗОУЛМГ: зараз я впевнена в кожному з них. Однозначно, це цілеспрямовані професіонали своєї справи, які проявляють ініціативу в роботі, підтримують своїх колег та виконують всі поставлені перед ними завдання. У всіх них єдина мета- зберегти та розвинути лісову галузь Закарпаття.

Хочу сказати ДЯКУЮ кожному працівнику Закарпатського управління лісомисливського господарства за відданість роботі та розуміння ситуації в якій працюємо.

Багато чого вдалось зробити, започаткувати і за останній рік вже видно результат. Коротко прозвітую про основні показники роботи за мою діяльність:

✔ В 2021 році проведено лісовідновлення на площі 2140,5 га. За 6 місяців поточного року площа лісовідновлення становить 1225,6 га.

В рамках акції «Створюємо ліси разом»  за осінь та весну висаджено відповідно  890 тис.шт. та 3,7 млн.шт. садивного матеріалу та створено 45,5 га нових лісів.

✔ Станом на сьогодні державними підприємствами обласного управління заготовлено 322тис.кбм, що складає майже 80% аналогічного періоду минулого року. Хочу наголосити, що навіть при зменшенні заготівлі, темп росту реалізації становить 140% та складає з початку року 617,4 тис.грн.

✔ Рівень середньомісячної заробітної плати  штатних працівників за півріччя поточного року склав 14839 грн. зріс на 47%, за червень місяць середньомісячна заробітна плата  складає 19975 грн.

✔ Всі лісогосподарські підприємства є основними наповнювачами та бюджетоутворюючими для своїх районів.

У 2021 році було сплачено до зведеного бюджету 491 млн.грн, а станом на сьогодні вже забезпечено надходження до бюджетів всіх рівнів близько 300 млн.грн.

✔ За результатами діяльності 1 кварталу 2022 року чистий прибуток склав 13,5 млн.грн., що майже в три рази більше аналогічного періоду минулого року (5,3 млн.грн.). Всі підприємства за півріччя спрацювали ефективно, що забезпечило рентабельну діяльність на рівні понад 5%.

✔ За 2021 року сума капітальних інвестицій склала 36 млн.грн., за рахунок чого було придбано на понад 15млн.грн. техніки та обладнання в кількості понад 30 одиниць, серед яких автомобіля, мотоцикли та квадроцикли  для лісової охорони, трактори  МТЗ-82.1, трактори MAHINDRA, рубальні машини RM-51, мобільні подрібнювачі та нові екскаватори JCB JS 205 і BULL YD 100.

✔ В поточному році було отримано дозволи на 23 млн. грн. та уже придбано новий трактор LKT 81, трактори MAHINDRA, мобільний подрібнювач, автомобілі та мотоцикли для лісової охорони та вантажний автомобіль КрАЗ.

✔ З початку військового стану в країні лісгоспами передано для потреб армії 37 одиниць техніки,  це переважно бортові вантажні та легкові автомобілі та екскаватор.

Також, налагоджена комунікація з місцевою теробороною та ЗСУ в частині надання ресурсної допомоги паливно-мастильних матеріалів, запчастин, дров паливних, пилопродукції та лісоматеріалів круглих.  

✔ Протягом двох місяців за межі області підприємствами управління надано ресурсної допомоги лісоматеріалів круглих понад 2000м3, загальною вартістю майже 3,5 млн.грн.

✔ Станом на сьогодні населенням області та бюджетними установами вже виписано понад 130 тис.кбм., з яких поставлено 110 тис.кбм, що становить 30% від загального продажу деревини.

Обласним управлінням було видано Доручення в травні місяці, щодо першочергово забезпечення дров’яною  деревиною для опалювальних потреб населення та бюджетних установ.

✔ Створено гарячі лінії для звернень громадян з інформуванням та роз’ясненням їх щодо питань поставлених з випискою та поставкою дров паливних, розміщено контактні дані на сайтах підприємств та перелік відповідальних осіб.

Щиро вдячна колективу ЗОУЛМГ, Державному агентству лісових ресурсів, державним підприємствам, колегам, друзям, які були поруч протягом цього часу. Незалежно від того, яку я посаду займаю чи займатиму в лісовій галузі, надалі продовжу дбати про розвиток лісового господарства та працювати над збереженням, примноженням, відтворенням лісів й безперечноповерненням довіри суспільства до лісівників»,- зазначила Вікторія Білоусова

«Друзі! Днями я приступила до роботи в якості першого заступника начальника- головного лісничого Закарпатського ОУЛМГ. Протягом всього часу на посаді керівника управління я приділяла велику увагу […]